Asklezan kapslar och gel: instruktioner, pris, recensioner

Bland de befintliga drogerna mot varicose är en speciell plats upptagen av de medel som uteslutande bygger på naturliga komponenter. De bör användas som förebyggande åtgärd för personer som är i riskzonen eller är utsatta för åderbråck. Om det handlar om att behandla den redan existerande vaskulära patologin, bör dessa läkemedel användas tillsammans med andra metoder och endast för läkemedlets syfte.

Ett levande exempel på naturliga anti-varicose-medel är Akslezan A-serien, kan frisättningsformen vara olika - kapslar, kräm eller gel. Alla tre formerna antar en relativt liknande komposition baserad på viktiga anti-varicose komponenter - rutin och hassel. Om du känner till komponenterna, såväl som de garanterade effekterna och resultaten efter användning av drogerna, kan du bedöma lämpligheten av sådan behandling.

Komposition och egenskaper hos preparatet

Om vi ​​talar om Asklezan kapslar, bör de tillämpas i symtomatisk behandling av åderbråck i benen och kronisk venös insufficiens, medan kosttillskott från samma tillverkare är endast avsedda för att förebygga sjukdomar. Sammansättningen av läkemedlen innefattar följande komponenter i kompositionen, vilket ger en uppsättning terapeutiska effekter:

  • Vitamin C är oumbärligt för vaskulära väggar;
  • hasselnötter extrakt;
  • rutin;
  • Dihydroquercetin.

Den centrala ingrediensen är den bioaktiva fraktionen av hassel, De övriga komponenterna i kapslarna betraktas som hjälpämnen. Om vi ​​pratar om gel och grädde har kompositionen en mer varierad formel. Det innehåller komponenter såsom flytande paraffin, och vegetabiliska oljor, vax, biprodukter, växtextrakt i stora mängder, och blodigelsaliv och arnika-extrakt, andra hjälpkomponenter.

Egenskaper beror på "nyttan" av komponenter i kompositionen, till exempel:

  • lövhasel förbättrar hela systemet med blodcirkulation och lymfdränering;
  • askorbinsyra normaliserar kapillärernas permeabilitet, förbättrar blodkärlens elasticitet, renar blodet;
  • rutin stärker kärlväggen, eliminerar vaskulära asteriskar, förhindrar blödning, är en venotonisk;
  • Dihydroquercetin bioflavonoid minskar blodviskositeten, förbättrar kärlväggen, förhindrar blodproppar, förbättrar blodflödet.

växtextrakt, i sin tur, lindra symptomen av åderbråck såsom smärta och svullnad i benen, förbättrar metaboliska processer och metabolism, ökar tonen i den vaskulära väggen, förbättra blodflödet, förbättra konsistensen av blod. Extrakt av blodigelsaliv som odlas i en medicinsk miljö, hjälper till att snabbt eliminera blodproppar i blodet hämmar inflammation och dess konsekvenser.

Indikationer för användning

För att bedöma möjligheten för kapslar och topikal applicering av Asklezan kan göras med de utlovade resultaten från tillverkaren. Detta avlägsnande av alla åderbråck symptom och läkning av venösa sår, ben hud förbättring och normalisering av mikrocirkulation och kärltonus väggar. I detta avseende bör läkemedlet tas med följande indikationer:

Du kan bli av med åderbråck hemma! Bara en gång om dagen måste du gnugga på natten.

  • venös insufficiens vid stadium av kronisk kurs, som åtföljs av tyngd och smärta i benen;
  • ödem och utseendet på ett vaskulärt nätverk på huden på underbenen;
  • trofasår;
  • tromboflebit;
  • före operation för behandling av åderbråck eller postoperativ period;
  • celluliter;
  • med hemorrojder.

Instruktioner för användning

Applicera Asclean Gel och kapslar för åderbråck och hemorrojder. För behandling av hemorrojder förskriver de flesta läkare en behandlingstid på 2 veckor, under vilken kapslarna tas 2 gånger dagligen 2-3 gånger. För förebyggande av ett sådant läkemedel kan användas i en månad, i ett år är 2 kurser av behandling acceptabla.

Behandling av åderbråck antyder följande anvisningar:

  1. Oavsett stadium av utveckling av patologi, ta drogen under lång tid. Om du pratar om att använda en gel, applicera produkten endast på ren, torr hud på benen. Med lätta gnidningsrörelser appliceras en liten mängd kräm eller gel 2-3 gånger om dagen.
  2. Tabletter Asklezan A tas oralt enligt instruktionerna dagligen upp till 3 gånger, den exakta dosen bestäms av den behandlande läkaren beroende på graden av utveckling av patologin. För att dricka tabletter behöver du en stor mängd vatten.

Behandlingsförloppet med hjälp av tabletter varar i genomsnitt 2-4 veckor, men ett mer precist behandlingsschema bestäms av en specialist. I de inledande stadierna är vanligen 2 veckor av läkemedlet tillräcklig. Om vi ​​pratar om försummade fallet kan kursens längd sträckas till 1 månad.

Kontraindikationer och biverkningar

Trots att läkemedlet Asklezan stor hjälp för att bli av vener på benen, känsla av tyngd och smärta i fötterna, det kan endast användas vid behov. Kontraindikationer bör också beaktas, trots den naturliga sammansättningen finns det flera begränsningar. nämligen:

  • Barnets bärbarhetstid
  • amning;
  • barn under 12 år
  • individuell intolerans mot kompositionen.

Oberoende av frisättningsformer, vare salva, gel, eller kapsel Asklezan Beredning inbegriper endast en enda sidoeffekt -. En allergisk reaktion som kan uttryckas i form av utslag, nässelfeber, hudirritation, rodnad, etc. Andra biverkningar detekterades inte i någon patient.

Verklig återkoppling på åderbråck

Svetlana, 49 år gammal.

Jag använde läkemedlet för behandling av varicose i början, så snart jag märkte det vaskulära nätets manifestation på mina ben. Läkemedlet hjälpte inte omedelbart, och vid slutet av den tredje veckan var förbättringar tydliga. Trots detta gillade jag drogen eftersom det är det säkraste om man jämför kompositionen och biverkningar med andra droger från åderbråck.

Jag tog kapslar Asklezan i 4 veckor, doktorn fixade inte några resultat från drogen. I det avseendet beslutades att utse en mer potent drog, tack vare vilken endast lättnaden kom. Som min läkare säger är Asklezan mer lämpad för förebyggande, om varicose utvecklas, är han ganska svag.

Om min åderbråckssjukdom utvecklas, bara dyra dyra preparat räddar mig, till exempel Lyotongel, tabletter är alltid ordinerade för mig på olika sätt. Och i lugna perioder använder jag Asclezan-kräm, som är naturlig i komposition, oskadlig, det hjälper till att konsolidera de resultat som erhållits från tidigare behandling.

Jag är professionell i idrott, på grund av belastningar på mina ben började jag märka tyngd och smärta. Min tränare rekommenderade Asklezan-kräm, säger de, ett naturligt och ofarligt botemedel mot förebyggande av vaskulära problem. Vid ett samråd med en läkare godkände en specialist mitt val. Så nu på kvällarna efter träning sätter jag Asclean på mina fötter, och på morgonen är jag alltid glad och full av energi.

Hur mycket är och var att köpa?

Aclezan kan köpas i någon apoteksavdelning, om läkemedlet inte hittades kan du beställa det på Internet, där det finns många onlinepotek. Anledningen till att köpa ett sådant botemedel bör inte vara enbart recensioner av läkare och patienter, utan individuella indikationer på specialistrådgivning. Trots detta frigörs tabletter, salvor och gel Asklezan utan receptbelagd läkare.

Priset bildas beroende på flera faktorer - form av frisläppande, mängden av fonderna, regionens region och prispolitiken för apotekskedjan. För paketet med kapslar måste du betala från 170 till 200 rubel, för tabletter - upp till 160 rubel, för ett rör med en grädde högst 110 rubel och för en gel 160 rubel. Priserna på Internet kan vara lite lägre, så många patienter gör inköp på nätet.

Droganaloger

Om Asklezan tabletter, kapslar eller aktuella produkter är kontraindicerade för användning och inte kan användas av andra skäl, ska läkaren välja en analog förberedelse. En analog kan vara ett botemedel med en identisk komposition eller en synonym som har en annan formel, men en liknande handlingsprincip på patologi. När det gäller Asklezan, är följande läkemedel erkända som analoger till honom:

Den mest erkända i cirkelspecialisten och effektiv analog är Detralex ett läkemedel från Frankrike, men inte varje köpare har råd med sitt pris. Bland BADs kan en värdig ersättning för Asklezan vara Venozol, som har en liknande sammansättning och handlingsprincip. Troxerutin är också effektivt vid behandling av åderbråck, men det finns fler kontraindikationer och biverkningar.

BIA RIA Panda Asklezan - återkallelse

Vi hjälper venerna.

De som har problem med ådror, en tendens till åderbråck och andra kärlsjukdomar, vet hur viktigt förebyggande och aktuellt stöd för våra ådrar för att inte provocera framväxten av allvarligare problem. Naturligtvis finns det många vitaminer, kosttillskott och läkemedel. Jag är här på rekommendation av phlebologisten kände till Asklezan - i form av kapslar och i form av en kräm (det finns också en gel, men jag gillar inte särskilt någon värmeeffekt som åtminstone värmer upp, även kylning). Jag skriver en kumulativ summering på ett namn, eftersom jag använder det samtidigt, och jag ser ingen anledning att driva folk på länkar till liknande produkter som används av komplexet, om effekten är en.

Asklezan. Kapslar 36 stycken per förpackning. Grön oval i ett cellulosaskal.

Asklezan. Cream. 75 ml. Vit, med lukten av kastanj och några örter. Snabbt absorberad och mycket ekonomisk.

Tillverkad av VIS ltd. St Petersburg. Distributör RIA Panda

På bilden kan du se all information från tillverkaren, kompositionen, åtgärden och så vidare, och till och med priser och inköpsort.

Kosttillskott är helt enkelt utmärkt, kapslar är lämpliga eftersom de bara dricker en gång om dagen. Jag drack redan en kurs 2 månader. Cream jag använder nästan ständigt, lugnar perfekt de svimna benen efter en hård dag, jag bär inte höga klackar alls, men om någon är en fläkt av hårnålar, är det värt att tänka på som ett förebyggande botemedel.

Krämen tar bort trötthet och svullnad, vilket jag i princip inte förväntade mig av de dåliga. Jag ser mina benen vaksamt, där en ven är lite mer genomskinlig, Gud förbjuder, eller något annat, jag känner till alla defekter, och det finns inte nya, som bara kan glädjas. På grundval av detta kan jag med full säkerhet säga att Asklezan är en utmärkt assistent och jag kommer definitivt att upprepa behandlingen med att ta kapslar och köpa skammen nästan på ett kontinuerligt sätt)

Jag orsakade inte personliga biverkningar eller allergiska reaktioner.

Jag rekommenderar att du konsulterar din läkare.

Webbsida om åderbråck: symtom och behandling av åderbråck

Asklezan A är en rad kosmetiska produkter och biologiskt aktiva tillsatser avsedda för behandling och förebyggande av åderbråck i nedre extremiteterna. Serien innehåller tre doseringsformer: kapslar, kräm och gel. Alla har en annan sammansättning, även om det finns några vanliga ingredienser. Sammansättningen av varje produkt innefattar hassel och rutin. Låt oss prata om hur effektivt det kan vara att använda kräm, gel och kapslar Asklezan A.

Kapslar Asklezan A

Kapslar Asklezan A är konstruerade för symptomatisk behandling av kronisk venös insufficiens. Kosttillskott kan också användas för att förebygga sjukdom.

struktur

Verktyget innehåller:

  • hasselnöt-extrakt (hassel) 150 mg;
  • vitamin C - 55 mg;
  • rutin 35 mg;
  • dihydroquercetin - 12,5 mg.

Det är osannolikt att kapslarna Asklezan A verkligen hjälper till att bli av med symptomen på åderbråck. Hasselnötet extrakt har ingen kliniskt bevisad effekt. Det innehåller en viss mängd flavonoider och rutozider, men dessa ämnen är för små för att ge terapeutisk effekt.

C-vitamin påverkar inte spridningen av åderbråck. Dessutom finns det en låg dos. 55 mg är en droppe i havet. Två eller tre kapslar Asklezan A täcker bara det dagliga behovet av detta vitamin - inget mer. Vanligen innehåller tabletter med C-vitamin 250 eller 500 mg av denna substans. Det vill säga 5-10 gånger mer än en del av Asklezan A.

Rutin är användbar i åderbråck, har bevisad effektivitet, men problemet är en daglig dos. För att förhindra brist i vitamin P-kroppen är den tillräcklig (upp till 100 mg per dag - 35 mg i tre kapslar Asklezan A). Men för behandling av åderbråck är rutinen ordinerad från 500 till 3000 mg per dag. Detta är minst 5 gånger större än Asklezan A.

Dihydroquercetin har antioxidant och anti-edematös aktivitet. Men det brukar användas för åderbråck från 100 till 150 mg per dag. Asklezan A i tre kapslar innehåller bara 37,5 mg, vilket är minst 3 gånger mindre än den genomsnittliga terapeutiska dosen.

effektivitet

Som du kan se innehåller kompositionen av kosttillskott bra komponenter som har bevisad effektivitet. Doserna är dock så milda att man inte bör förvänta sig någon märkbar effekt av behandlingen.

Ta Asklezan A kan bara vara en hälsosam person, för att få normala dagliga doser av bioflavonoider, rutin och vitamin C. Det finns ingen garanti för att även livslång mottagning av Asklezan A kommer att bidra till att förebygga åderbråck.

instruktion

Asklezan A ska ta 2 eller 3 kapslar om dagen, om du tror på bruksanvisningen. Om du tror tillverkarens officiella hemsida, då nog och 1 kapsel per dag. Vi har emellertid redan analyserat kompositionen och vet att för att få ett mer eller mindre konkret resultat, måste dosen Asklezan A ta minst 15 kapslar om dagen. Naturligtvis är sådan behandling inte lämplig för patienten, så det är bättre att föredra andra, mer effektiva medel för åderbråck.

Asklezan A i kapslar kostar 200 rubel. Suffices packning i 12 dagar. Behandlingsförloppet är 2 månader. Månadsvis behöver du 3 kapslar kapslar med en total kostnad på 600 rubel. Trots kosttillskottets låga effektivitet är priset mycket högre än för droger från åderbråck, som har bevisad klinisk effektivitet. Till exempel kan Troxerutin Ozon köpas för endast 220 rubel (50 kapslar 300 mg). Priset är lägre och dosen av den aktiva substansen är nästan 10 gånger högre. Liknande droger till samma priser i apoteket är färdiga.

Creme Asclezan A

Asklezan A finns också som kräm. Det appliceras på åderbråck 3 gånger om dagen. Promised effekter: avlägsnande av ödem, ökad ton i venös vägg, förbättrad blodcirkulation.

struktur

Kosmetisk komposition:

  • bark av tall;
  • fucus;
  • häxhasel extrakt;
  • slaktare;
  • röda druvor;
  • hästkastanj;
  • hassel;
  • vitamin E;
  • rutin;
  • arnica;
  • olivolja.

Många köpare tycker att ju fler komponenter desto bättre. Det är inte så. De flesta läkemedel med bevisad klinisk effekt innehåller en, maximalt två eller tre aktiva ingredienser. Men om det finns tio av dem, indikerar det som regel att komponenterna är närvarande i minimidoserna.

effektivitet

I Asklezan A-kompositionens sammansättning finns det verkligen ämnen som har anti-edematös, venotonisk, antiinflammatorisk effekt och förbättrar mikrocirkulationen. Detta är främst extrakt av kastanj, röda druvor, hassel, rutin. Andra växter innehåller också flavonoider, vilket positivt påverkar blodkärlstillståndet.

Men problemet är att alla dessa substanser av vegetabiliskt ursprung har extremt låg biotillgänglighet. När de appliceras lokalt på huden skapar de helt enkelt inte den nödvändiga koncentrationen inom applikationsområdet. Därför är effekten i bästa fall kort och svagt uttryckt. Kanske, Asklezan En grädde påverkar inte symptomen på varicose.

instruktion

Cremen appliceras på huden med ett tunt skikt och gnidas med cirkulära masseringsrörelser. Det används tre gånger om dagen. Behandlingsförloppet är inte begränsat. Cream Asklezan A är säker, och kan därför, om det behövs, användas under lång tid.

Cream Asklezan A kostar 120 rubel för 75 ml. Det här är en ganska normal kostnad för en kosmetisk produkt, vars huvudsakliga syfte är att förebygga eller behandla åderbråck. Analoger har ungefär samma pris, även om det finns billigare kosmetika - för 70-80 rubel.

Preparat som innehåller tillräckliga koncentrationer av aktiva substanser är till samma pris eller är något billigare än Asklezan A. Till exempel kan gel Troxerutin i ett apotek köpas för 40-100 rubel, beroende på storleken på förpackningen.

Gel Asklezan A

Gel Asklezan A skiljer sig från krämen inte bara till priset och doseringsformen. Detta läkemedel med en annan komposition, även om syftet med dess användning är liknande symptomatisk behandling av åderbråck.

struktur

Gelén Asclezan A innehåller:

  • arnica;
  • hassel;
  • calendula;
  • laurel;
  • flera eteriska oljor;
  • rutin;
  • D-pantenol;
  • flera hjälpämnen av syntetiskt ursprung.

Koncentrationer av aktiva substanser är inte angivna. I regel är doserna i kompositionen av sådana komplicerade kosmetiska produkter från varicose för låga för att utveckla en terapeutisk effekt. Men gel Asklezan och förmodligen luktar gott, och förutom inte förstör kläder, till skillnad från en grädde, det innehåller trots allt inte fett.

effektivitet

Det är osannolikt att Asklezan A permanent sparar dig från symptomen på åderbråck. I bästa fall kommer du att märka en kortsiktig förbättring de första minuterna efter ansökan. I värsta fall - kosmetiken hjälper inte alls. Förmodligen är effektiviteten hos Asclezan A gel samma som för en kräm med samma namn.

Gel Asklezan A kostar lite mer än en kräm - 130 rubel. Skillnaden är emellertid obetydlig, så det är värt att välja gelen om du väljer mellan dessa två doseringsformer. Det är lika ineffektivt, men mer praktiskt att använda.

Doktorens feedback

Asklezan A är en grupp av medel med okontrollerad effektivitet. De innehåller ämnen som positivt påverkar åderbråckens funktion, men doserna är för låga för att utveckla en terapeutisk effekt.

Även den regelbundna användningen av Asklezan A är osannolikt att ge ett konkret resultat. Med tanke på det dåliga förhållandet mellan kvalitet och pris kommer det att vara lämpligare att köpa droger som innehåller samma aktiva ingredienser, men i tillräckliga doser.

Recensioner: Asklezan A

  • WIS LLC, Ryssland
  • Hållbarhet: fram till 01.04.2020
  • WIS LLC, Ryssland
  • Hållbarhet: fram till 01.12.2019

Kundrecensioner av Asklezan A

Jag använder länge, en av de bästa i varianter, edemor

Det bästa av det jag tog. Så snart jag glömmer, ödem

Tack så mycket, jag har en liknande situation och fler kapslar fungerar bra med blödande hemorrojder. Jag ville köpa piller, men det finns ingenstans andra tabletter till salu

Laseravlägsnande är smärtsamt dyrt, och det finns inga garantier. Jag sparar fortfarande mig i salvor. Från smärta sparar asklezan perfekt.

Från kapslar har jag en upprörd mage, men salva fungerar bra för benen.

Har tagit bort asterisker lasern... Nu Asclezan som hjälpmedel för profylakse jag använder. Mycket jättebra hjälper till. De gamla är borta, men de nya visas inte.

Jag använde någon form av loshodinymi salvor från svullnad av fötterna, fördelarna med det är inte värt ett öre. Asclean tar bättre bort svullnad.

Vid arbetsdagens slut var mina ben uttömda, benen på mina ben hade bara ont, efter duschen passerade de inte och ibland var de fortfarande sjuka på morgonen. Från skor är det inte beroende, det är i skor och i sneakers. Detta mirakel började förra året när jag började arbeta. Jag trodde att det var från ett stillasittande jobb, då satt jag i receptionen, men där kan du inte springa mycket. Sedan bytte jag mitt jobb till en mer mobil en, men mina ben har fortfarande ont. Skenorna svullna på kvällen, som om jag dricker i liter utan att stoppa, till vänster såg jag två sprängningsfartyg. Kort sagt lät jag larmet. Jag gick för att köpa salva för fötter, jag köpte asklesan och de berättade för mig att jag fortfarande behöver dricka samma piller från svullnad. Tja, jag accepterar allt detta. Svullnaden har minskat kraftigt, fötterna fortsätter att skada, men bara i slutet av arbetsdagen.

smurt för första gången ben asketisk efter en arbetsdag - omedelbart en sådan lättnad! låt oss se vad som händer nästa.

Och jag försöker att inte dra mina ben, för att inte skada. Asklezan Jag använder från ödem tillsammans med renaltes.

Om är väldigt välbehövligt åderbråck lätt motion, en mycket berömd cykel, eller bara kasta ett ben, och så hålla, men det är bara i inledningsskedet, måste du göra mer komplexa övningar samt att smeta ben bra venotoniki. Asklezan hjälpte mig, så jag skriver här :) till venerna kör ut snabbt, och bättre att begränsa sig till mat, och om du är överviktig nödvändigtvis förlora.

Skada inte alltid dina ben, men efter en lång vandring, fruktansvärt surrande och svullnad. Då använder asklezanom. snabbt resultat uppstår

ben på kvällen fruktansvärt skadad. När hon började ta askor var det mindre svullnad.

Jag har bara en krans i hålet med baksidan av knäna, men det mest obehagliga är att jag fick från varicer är svårighetsgraden av kvällen ben fungerar inte som en sten, jag grädde asklezan smeta för natten, på morgonen redan som ny, och på morgonen om jag sprider det lite lättare. Han rådde av en vaskulär kirurg.

Och jag använder austerity cream i ett par år. Tack vare honom upphörde hoppningen av venerna))) och benen mår bra.

Jag vet inte hur man hjälper till med åderbråck, men syndromet av trötta ben av kräm tar av med ett knäck.

måste ta itu med sparkar, prevention - Först var jag ordinerats att bära stödstrumpor, och för det andra att göra douches kan dricka kurs venotoniki (kan vara olika, men jag rekommenderades specifikt "Asklezan A "), är också mycket användbar för att simma ( Jag när på sommaren varje dag flöt - en krans fungerade inte i allmänhet). Och då blir benen hälsosamma.

en utmärkt produkt. Och svullnaden går bort och mindre fartyg blir mindre.

Asklezan och recensioner

Jag har arbetat som försäljningskonsult i en ungdoms klädaffär redan under 2,5 år, nästan hela dagen på mina fötter. En dag upptäckte jag att mina ben är svullna i slutet av dagen.
För att vara ärlig var jag väldigt rädd, för jag var bara 23 och hade inga hälsoproblem.
På internet läste jag bra recensioner om denna gel-bestämde mig för att försöka. Det är väldigt glad - puffiness har gått eller inte har ägt rum och kommer inte tillbaka. Nu använder jag det bara för att ta bort trötthet från benen.

2493 | 10/05/11 09:09 | Ulyana

Ulyana, vi är kollegor, jag arbetar också som säljare. De som arbetar stående, att vi kommer att förstå)))))))) Benen har verkligen trött och opuhayut.V grädde asklezan några extrakt av örter och vitaminer, är det bra och lindrar trötthet och svullnad

№ 2681 | 21.10.11 00:52 | Lydia

Jag lärde mig om detta läkemedel från apoteket köpte gaz.reklamy.V (visade sig vara billig), tror jag poprobuyu.Uzhe utmattad med ben klockan 12 på förändringen av kvällen surrande, gnäll, ibland inte sova mogu.S är svullen, så att skorna inte bära och ännu svårare att få upp och sprida (en känsla av att obkololi frysning).Vecherom natten smord, effekten är fantastisk från den första ansökan, sov som mladenets.Utrom inte säga som stod genast upp och rusade, men mycket legche.Raduet och vad Huvudkomponenterna är naturliga, på örter. Jag ska nu använda den, det hjälper mig verkligen.

6300 | 7/26/12 5:28 pm | natasha

Under en längre tid är jag avskräckt från gravitation i ben eller fotar. venerna började komma ut, ful och skrämmande, vilket skulle vara värre. efter ascitesåren blev mindre märkbar. nu använder jag det hela tiden.

№ 8429 | 03.01.13 10:21 | sömntuta

Magisk grädde, efter det omedelbart så mycket lättnad på fötterna! 2-3 gånger om dagen använder jag knölar på benen blir blekare.

№ 8627 | 16.01.13 09:29 | Topotova

Jag använder asketiskt ständigt, efter arbetet. Jag gnuggar mina ben, omedelbart går tyngden och smärtan bort. Åven är fortfarande synliga, det är osannolikt att de kan avlägsnas med grädde, men jag känner mig åtminstone bättre.

№ 8810 | 29.01.13 09:55 | Jane

Jag smörjer ben eller ben två gånger om dagen, det blir lättare, lämnar tyngdkraften och spänner.

№ 8902 | 06.02.13 14:21 | Rimma

Tjejer, tack för din feedback, tack vare dem som förvärvades "Asklezan" och började använda. Jämfört med andra droger är billigt och effektivt! Tyngden är borta, jag går inte, men flyger!

9165 | 19.02.13 10:23 | Olga

ett bra botemedel efter förlossningen, hjälper till att återställa skönhet och hälsa mot fötterna

№ 9580 | 16.03.13 10:01 | mua

Jag använder på kvällarna, gnuggar noga med fötterna, då lägger jag mig och mina fötter på pladen spenderar jag ungefär en timme i den här positionen så länge jag tittar på tellyen. Benen att svälla har redan upphört

Nr 9614 | 19.03.13 09:24 | Rita

Efter sorter eller arbeten med ben eller feta skräck som var. Svällde upp, svullna, fruktansvärda att titta på! Asklezan hjälpte till att få fötterna i ordning, jag smorde i en månad, svullnaden blev mindre och mer osynlig.

Nr 9851 | 08/04/13 13:21 | Gyna

Jag använder Asklezan A i två veckor och kommer att fortsätta! Tar bort övningar perfekt, smärta rensar, nätet blir blekt.

№ 9870 | 09/04/13 10:12 | Valery

Med varicosis kämpar jag i ett komplex, här och dieten, och övningar och asklar. Allt fungerar bra, inga operationer behövs.

№ 10083 | 19/04/13 08:35 | Rita

Jag läste om Asklezans svar väldigt olika, så jag bestämde mig för att prova det själv, ett bra verktyg eller inte. Jag gillade det, jag tog bara gelén, men det uppskattar utmärkt hudens ben, stjärnorna gömmer sig.

№ 10207 | 05/01/13 08:20 | Raisa

Retikulumet indunstades efter tre veckors användning, kapsel plus gel. otroligt glad asklesanom, tjejer.

№ 10245 | 06/05/13 09:34 | arnica

Jag använde olika salvor, krämer, geler, venozol, men nu stannade jag vid Asklezan. Det passar mig, tydligen, för att det snabbt absorberas och stramar huden och svullnad går bort.

№ 10266 | 08/05/13 08:54 | anya

Läkaren berättade för mig att jag har problem med ådror och jag måste göra något för att förebygga. Har rekommenderat asklezan, jag använder den eller han redan månad, en trevlig agent.

№ 10273 | 05/09/13 05:07 | ären

flickor god salva min hud var stöttig och venerna var genomskinliga och nu släta och nästan utan ådor även om de fortfarande är synliga men inte så.

№ 10277 | 10.05.13 07:34 | valsning

Berätta för mig, men du måste gnugga salvan eller bara ansöka och vänta tills den absorberar. Jag tillämpar bara, i princip är resultatet redan bra, men jag tycker att det är bättre att gnugga in det?

№ 10300 | 13.05.13 06:49 | Karina

Karina, jag aclezan aktivt gnugga och gör en ljus massage. Så det är bättre, det är kontrollerat på sig själv.

№ 10334 | 15.05.13 04:14 | anya

Anya, jag gnuggar det också, förutom att jag inte masserar, men sådana klappar på benen. Och ja, resultatet är bra, venerna går iväg.

№ 10434 | 20.05.13 07:37 | Ira

Åren på benen var fruktansvärt svullna, ascetic hjälpte till att klara av denna katastrof, och självständigt och hemma.

№ 10564 | 06/03/13 10:16 | Lera

nu skämm dig inte för att gå i en kort kjol! Benen såg mycket bättre ut! Jag använde askles en och en halv månad!

№ 10604 | 06/06/13 09:27 | ala

Jag gör det här: för natten gnuggar jag mina ben med asklar och sedan packar dem mycket försiktigt och lägger sig. Så effekten är ännu bättre.

№ 10651 | 10.06.13 12:53 | Sorceress

med åderbråck är nästan omöjligt att hantera, så flickor, om du har en familjehistoria, övervikt, eller stående arbete, kort sagt, om du är i riskzonen, förebyggande av användning! Jag använder det så mycket!

№ 10669 | 12.06.13 04:48 | Rita

benen svällde tidigare svällde direkt skor tog inte av, började nu använda Askles, det finns inget sådant ödem

№ 10693 | 14.06.13 08:50 | Lena

Rita, jag frågar också för förebyggande användning, i en månad är mina ben inte så trötta!

№ 10739 | 06/18/13 12:47 | Lica

Jag lyfte backarna på mina fötter, aaa, jag är nöjd.

№ 10782 | 21.06.13 04:22 | Anuta

efter 35 fot har jag väldigt förvärrats, började leta efter, vad man ska göra, hur man hanterar vener. Asklezan nemnogo gömde dem.

№ 11025 | 15.07.13 03:34 | bayrambulova

Benen gjorde inte ont, men svullna mycket. Börjat smörja Asklezan, jag smiter i en vecka, det verkar, ödem minskar

№ 11036 | 16.07.13 04:44 | Sveta

Jag försökte dessa salvor bara en bil och en liten vagn. Det är speciellt asketiskt, till exempel, det är bra mot stjärnorna att slåss, tar bort dem.

№ 11081 | 07/19/13 08:42 | Tulio

Tidigare var det en karta över haven och floderna på mina fötter, men asceles hjälpte, tog bort all denna fasan.

№ 11122 | 23.07.13 03:27 | Irisha

Jag har redan varit på Asklezane i 3 veckor och jag vill säga, resultatet är på ansiktet, jag känner mig lättare, mina ben blir inte trött.

№ 11136 | 24.07.13 14:04 | ären

Ibland skadar benen, men efter ascetica passerar allt snabbt, trots att du dansar :)

№ 12275 | 07.11.13 04:04 | Tina

Mina ben är inte mycket försummade, eftersom jag ständigt tar hand om dem, och så länge sedan skulle alla ådror vara klämda, som min mamma. Och ett av de medel som jag försöker förhindra åderbråck är asketiserad.

№ 12496 | 23.11.13 09:03 | Lyuba

Varicose är oövervinnerlig, det verkar för mig, men ascetic ger ändå lättnad till benen.

№ 12633 | 04.12.13 09:27 | fiske

en stor lättnad som det medför! mina ben slutade skada efter det att venozol gick!

№ 12752 | 13.12.13 09:06 | för Tony

Asklezan drog på en hård fyra ben gör ont och svullnar mindre

№ 12776 | 16.12.13 09:51 | neskazhu

och så verkar det för mig vid 5 mazyuka blev min stjärna blek!

№ 12806 | 18.12.13 09:30 | volymer

födde ett barn och sedan ådrorna povylazeli skräck som aklesan hjälpte mig!

№ 12882 | 24.12.13 06:53 | Leah

födde ett barn och sedan ådrorna povylazeli skräck som aklesan hjälpte mig!

№ 12883 | 24.12.13 06:58 | Leah

Tjejer, ja, om det är specifikt varicose, hjälper inte asklean, men om dina ben bara blir trötta och svullna, betyder asklezan underbart!

№ 13122 | 21.01.14 08:35 | Anfisa

Kramper i benen på natten var - efter Asklezan A passerade

№ 13315 | 02/06/19 12:48 | Ira

jungfruen började njuta och smärtan i benen var borta, men huruvida han också klara av venerna? eftersom de fortfarande är lika synliga.

№ 13393 | 14.02.14 06:10 | Ulina

Mer smör och kransar kommer också att hjälpa.

№ 13530 | 02/26/14 09:29 | Nadia

Jag börjar nu så att jag kan få mina ben att beställa på sommaren.

№ 13778 | 24.03.14 10:58 | kira

Ja, venerna är väl hjälpta av asketiska!

№ 13804 | 03/27/14 07:56 | Sarah

Benstöd - symptomen på varicose skott väl. Och fartygens bräcklighet minskade, små repor på benen upphörde att dyka upp.

Nr 14585 | 09/07/14 16:30 | Larissa

För mig 25, och redan känner jag mig med ben eller fotar (svullnad, tyngdkrav, ben och fotfot, även om hemma hela dagen har jag vila.) Har börjat alla med 21 år. Suspended Asklezan för förebyggande. Mycket lättare.

№ 14627 | 16.07.14 06:34 | inna

Kransar blev synliga under knäet. Det manifesterades (som jag redan förstår) efter omslag och en burk med massage.
Var tvungen att ge upp klackar (skor bara ibland), jag försöker använda minst salt, smeta Asklezanom, douches med särskild tonvikt kallt vatten på fötterna. pah-pah-pah det blev lättare

№ 14679 | 07/23/14 07:25 | Dasha

Jag använder 3 månader. Benen slutade svullnad, annars var det bara en olycka.

№ 14796 | 08/07/19 12:43 | Nadia

Utmärkt grädde för fötterna. Billigt är effekten omedelbart synlig.

№ 14830 | 08/13/14 08:41 | Valery

en krans gav mig ingen vila. Takto alla regler, men det störde. Asklezan används länge. Venka blev blek. Även om det fortfarande är synligt. Tydligen kommer endast kirurgi att hjälpa till här.

№ 14871 | 08/22/14 07:38 | teresa

Jag gnuggar mina ben med asklar, lockade reklam och resultatet är bra, svullnad är inte längre ett problem.

№ 14957 | 02.09.14 09:54 | Alyona

Och spänningen lyfter tyngden.

№ 15120 | 09/26/14 08:00 | inna

Jungfruen! Och om det är möjligt att applicera flera krämer samtidigt. Det kommer att bli en förbättring i verkan eller inte. Jag är fortfarande bara asklezanom, och i princip gillar jag, men plötsligt kan du förbättra.

№ 15243 | 10/08/14 17:52 | sabrina

Mycket mycket det är trevligt denna grädde, han är bättre än många agenter tar bort eller tar bort symtom på varianter (ödlor, trötthet och annat). Bland annat är det bra och det totala tillståndet hos kärlen påverkas, benens hud efter det är mjuk, mild, d.v.s. som det vanliga sättet för fotvårdskräm är bra.

№ 15326 | 10/22/14 08:21 | zina

Oblom små och snabbt slutar, och så ordnar kräman.

№ 15546 | 25.11.14 15:41 | Lika

redan med den första applikationen finns en effekt

№ 15713 | 16.12.14 07:44 | Galya

Jag har asterisker efter arbete som är förknippat med att springa runt, och trots allt, en dåre, körde han på hans klackar. Nu bara i bilen om jag går någonstans, går jag en liten stund. Jag fick rådet att göra genom att hindra nya åderbråck, gick bara sak.. utsmetad Asklezanom, såsom inte längre visas.

№ 15767 | 22.12.14 08:51 | kira

FÖRBEREDELSE DOVOLNA..SETKA små vener på benen inte bry PROPALA.NOCHNYE sudorgi.USTALOSTI FOT inte känna

№ 16210 | 03/07/15 14:32 | Gerra

Tabletterna är aktiva. Efter mottagning av en fot har upphört att svälla.

№ 16365 | 03/27/15 12:52 | Alina

Vi slutade hälla på kvällen, jag är väldigt glad!

№ 16605 | 21.04.15 10:16 | Ja, och jag har!

Jag drack en månads gång. Jag gillade verkligen resultatet. Min svullnad i benen är borta och asteriskerna ökar inte och det finns ingen smärta i mina ben. Drogen är super.

№ 16615 | 22.04.15 10:05 | Zosia

Asklezan hjälpte mig väldigt mycket. Tidigare var jag ständigt plågas av kramp i båda benen, tyngd i benen, svullna ben och svällande ådror, vristen var alla blå. Gick med sorg, endast i speciella strumpor eller i bandage. Nu har allt blivit mycket bättre. Benen sväller inte, kramper har gått, speciella groddar behöver inte bära. gå lätt.

Asklezan A kapslar

Hitta ett apotek och köp Asklezan A kapslar från 79.50R

Asklezan A kapslar Instruktion

iologiskt aktiv tillsats till mat. Det är inte ett läkemedel.

Vuxna och barn över 14 år: 1 kapsel 1 gång per dag med måltider.
Antagningstid: 20 dagar. Vid behov kan mottagningen upprepas efter 10 dagar. Upprepade mottagningar är möjliga under hela året.

Ansökan under graviditet och amning är kontraindicerad.

Allergiska reaktioner är möjliga.

Förvara på torr, mörk plats vid en temperatur av högst 25 ° C.
Förvaras oåtkomligt för barn.

2 år
Använd inte efter utgångsdatum.

Biologiskt aktivt livsmedelstillsats är en källa till rutin, dihydroquercetin och en ytterligare källa till vitamin C innehållande kvercetin.
Främjar normalisering av venös systemet.

Individuell intolerans av komponenter.
Graviditet.
Amning.
Barn under 12 år.

Före användning rekommenderas att konsultera en läkare.

Informationen tillhandahålls av medicineringsguiden "Vidal".
Senaste uppdatering av beskrivningen 09/28/2011

En beredning baserad på Asklezans grönsakskomponenter

Drogen Asklezan A presenteras i form av ett biologiskt aktivt medel, vilket är baserat på ett komplex av växtelement. Den omfattande verksamheten för BAA som behandlas är ganska bred och den huvudsakliga terapeutiska effekten är associerad med en förbättring av venös cirkulation i nedre extremiteterna. Vilka komponenter bestämmer läkemedlets höga effektivitet och i vilka fall är det lämpligt att ta det i olika former av frisättning?

struktur

Formen av frisättningen av Asklezan A kan presenteras av kapslar, kräm eller gel, såväl som tabletter. För alla former av frisättning är en nyckel aktiv substans karaktäristisk: hasselnöt i form av en biologiskt aktiv fraktion. Som hjälpämnen för varje doseringsform accepteras följande komponenter.

  1. I tabletterna av Asklezan är det dihydroquercetin, kalciumstearat, potatisstärkelse, jordärtskocka i form av ett torrt pulver och även MCC.
  2. Bland de extra komponenterna i Asclezan kapslar är det värt att nämna också MCC, periklase, kalciumstearat, taxifolin och även rutin och vitamin C.
  3. Hjälpkomponenter kräm Asklezan: olivolja, vitaminer E och F och Fucus extrakter, slaktare kvast, tallbark, blad från röd vinranka, arnica och kastanje.
  4. För gelén är eteriska oljor av barrträd och tea tree, liksom växtbaserade extrakt, D-Panthenol och vitamin R.

Grädde och gel Asklezan praktiskt taget identiska resultat, men skillnaden mellan dem är användningen av olika baser i deras tillverkning. För krämbas olja, en gel - vatten, så det är mycket snabbare absorberas i huden. Trots det faktum att krämen absorberas mindre snabbt, är denna form som är lämplig, om så är nödvändigt, ytterligare mjuka epidermis. När de produceras salva Asklezan, skulle dess absorption lämnar mycket övrigt att önska, som ett sätt att bildas en film på hudytan, så tillverkarna begränsad grädde och gelform utom tabletter och kapslar.

Egenskaper hos aktiva komponenter

Denna BAA ökar elasticiteten i venösa väggar, eliminerar känslan av tyngre ben, aktiverar mikrocirkulationen och blodcirkulationen i venösa patologier. Läkemedlet är effektivt för att bekämpa eventuella negativa symtom som är karakteristiska för venös insufficiens: svullnad, asterisker och blåaktiga fläckar. Hög effektivitet av läkemedlet tillhandahålls av ett komplex av växtkomponenter.

  • C-vitamin gör kapillärerna mer elastiska, ökar deras permeabilitet. Denna komponent har antioxidantegenskaper, på grund av vilken den binder fria radikaler, som äger rum efter oxidationsreduceringsprocessen.
  • Extrakt av hasselbladet är en av nyckelkomponenterna som gör det möjligt att bli av med negativa symtom på kapillärblödningar, trofasår i underbenet, tromboflebit och åderbråck.
  • Rutinhjälp vid behov för att snabbt sluta blöda, stramar bindväven och kärlens väggar. Den förbättrade komponenten ökar också processen för upplösning av blodproppar, reducerar blodviskositeten och kapillärgenomsläppligheten, främjar normalisering av perifer blodflöde, ökar venös ton, förbättrar hudtillståndet vid trofiska lesioner.
  • Dihydroquercetin tillhör gruppen av naturliga bioflavonoider, som är en produkt av extraktion av sibirisk lark. Tack vare detta ämne är det möjligt att minska blodets viskositet, normalisera kärlväggen och mikrocirkulationens permeabilitet, öka kapillärernas och kärlens elasticitet och hållfasthet och förhindra bildandet av trombi. Nervsystemets aktivitet blir stabilare och måttligt aktiv, symtomen på diabetes mellitus blir mindre uttalade, och om patologin inte detekteras bidrar komponenten till förebyggande av sjukdomen. Ökar immuniteten hos kroppsvävnaden i förhållande till den förstörande effekten av ökade mängder socker i blodet.
  • Det japanska Sophora-extraktet hjälper till att stärka kärlväggarna.
  • Tack vare extraktet av hästkastan ökar tonviktens vikt genom att förbättra blodcirkulationen, blodförstabiliteten minskar avsevärt, vilket minskar risken för blodproppar. Dessutom hjälper substansen att lindra inflammation.
  • På grund av extraktet av tranbär löv, kapillärer stärka, huden är mättad med vitaminer, aktiviteten av metaboliska processer ökar.
  • Extraktet av medicinska blodigeln gör blodet mindre viskös, blodproppar upplösa, sår läka, förbättrar perifert blodflöde, det finns en anti-inflammatorisk och anestetisk effekt.
  • Tack vare extraktet av arnica elimineras inflammation och puffiness, kroppen är mättad med vitaminer för att förbättra immuniteten mot mikrober.

Effektiviteten av läkemedlet i olika former

Enligt instruktionerna för användning av Asklezan är alla former av frisättning av läkemedlet effektiva på egen väg. Kapslar, till exempel, används topiskt som ett kosttillskott, tack vare vilket cirkulationen förbättras i benen. Följande positiva förändringar uppstår i kroppen.

  1. Fartyg är skyddade mot fria radikalers patologiska verkan;
  2. Kramper och puffiness elimineras;
  3. Smärtstillande symptom är lättad.
  4. Lymfedränering normaliseras;
  5. Viskositetsindex för blod återgår till normal;
  6. Patienten lyckas bli av med en känsla av tyngd i underbenen;
  7. Vattentonen stiger, kärlen blir mer hållbara, deras permeabilitet och elasticitet förbättras, kärlens väggar återgår till normala;
  8. Det finns förebyggande av svullnad i nedre extremiteterna.
  9. Processerna av perifer cirkulation är normala.

När det gäller de aktiva komponenterna i gelén och grädden bidrar deras symbios till följande positiva förändringar i kroppen.

  • Vascular mesh och starlets försvinner helt eller blir mindre uttalade;
  • Varicose nodules blir också mindre uttalade eller kan helt försvinna.
  • Trofiska sår som uppträder på grund av vaskulära patologier är förlängda;
  • hudens färg i benområdet förbättras;
  • Eliminerar negativa symtom, inklusive kramper på natten, tyngd i nedre extremiteterna, svullnad och smärtssyndrom;
  • Venös ton återgår till normal;
  • Mikrocirkulation och venös utflöde förbättras.

vittnesbörd

Enligt instruktionerna till Asklezan observeras lämpligheten för att ta detta kosttillskott med följande patologiska manifestationer:

  1. Cellulit i ett tidigt skede;
  2. tromboflebit;
  3. hemorrojder;
  4. Förekomst av vaskulära retikulum och asterisker på benen;
  5. Initial symptomatologi av varicose, representerad av konvulsioner. Smärta, känsla av tyngd och svullnad;
  6. Efter operation för att avlägsna åderbråck eller före operation
  7. Trofiska störningar;
  8. Varicose sjukdom.

Asklezan används ofta för profylax, om åderbråck är klassificerade som ärftliga sjukdomar. Asklezans profylax är också lämplig med regelbunden ökad fysisk trötthet, om arbetet är förknippat med behovet av att sitta länge under dagen och om det finns problem med övervikt.

För profylax är det faktiskt att använda tablettformen, tack vare vilken det också kommer att vara möjligt att förhindra utvecklingen av vaskulära patologier hos personer som röker länge.

Kontra

Askozan i tablettform och i kapslar är kontraindicerat för barn under 14 år, såväl som för patienter med överkänslighet mot innehållet i läkemedlet. Under laktationsperioden eller graviditeten bör läkemedlet i denna form också kasseras. När det gäller kräm är den enda kontraindikationen allergi.

Instruktioner för användning

Enligt instruktionerna för användning, är kapslarna Asklezan accepterad att dricka två eller tre gånger om dagen för 1 st. Om negativa symptom inte är för svåra kan behandlingens varaktighet vara från 2 veckor till en månad. Om sjukdomen fortlöpande fortskrider, är det värt att genomgå 3-5 terapeutiska kurser per månad var och mellan dem borde det vara en paus om några veckor. Den optimala behandlingstiden bör överenskommas med den behandlande läkaren.

  • Dessutom ska läkemedlet i form av kapslar eller tabletter tas två veckor före operationen och under samma period efter.
  • Om det handlar om profylax bör kapslar tas inom en månad ett par gånger om året.
  • Behandlingen av hemorrojder innefattar att ta kapslar i två veckor två till tre gånger om dagen.
  • Enligt instruktionerna för användning, bör Asklezan-kräm, som gelen, gnidas med massagerörelser i huden i en liten mängd. Som med kapslar eller tabletter är det nödvändigt att använda gel eller grädde två eller tre gånger om dagen.
  • Användningen av en kräm i kombination med kapslar kommer att göra tillvägagångssättet för behandling av vaskulära patologier det mest effektiva.

Biverkningar

Läkemedlet i fråga orsakar inte biverkningar om du följer den föreskrivna dosen. Oönskade biverkningar uppstår endast när den rekommenderade dosen eller varaktigheten av den terapeutiska kursen överskrids avsevärt. I närvaro av allergier är ett negativt symptom också möjligt.

Droginteraktioner

Det finns inga uppgifter om kombinationen av detta läkemedel med andra läkemedel, men i vilket fall det är värt att samråda med en läkare innan du börjar en terapeutisk kurs.

Behandlingen kan vara ganska lång, det finns inget behov av att följa några restriktioner, eftersom kompositionen inte innehåller kemiska läkemedel, är Asklezan endast baserat på naturliga ingredienser.

analoger

Fulla analoger av Asklezan, som helt sammanfaller med den beredda beredningen genom komposition, existerar ännu inte. Om priset Asklezan-patienten inte passar eller komponenterna i produkten är allergisk, kan du välja ett läkemedel med liknande effekt men med en annan komposition. Bland sådana medel är det möjligt att allokera:

  1. antitrombin;
  2. Memori Rice;
  3. Tserebramin;
  4. Ginkgo Venum;
  5. Arovitol;
  6. troksevazin;
  7. troxerutin;
  8. Venozol;
  9. Detraleks.

recensioner

Patienter lämnar positiva svar på Asklezan, eftersom tillsammans med den höga effekten av kosttillskott och dess fördelar för kroppen finns det inga biverkningar om man ska följa dosen.

Asklezan - ett effektivt verktyg för problem med vener och hemorrojder

Asklezan är en biologiskt aktiv tillsats. Detta verktyg används för sjukdomar i venerna och hemorrojder. BUD är en naturlig produkt, så den kan användas under lång tid.

Produkten har praktiskt taget inga biverkningar. Rekommenderas för avlägsnande av ödem och anfall, smärta i benen, för läkning av trofasår och andra sjukdomar i samband med nedre extremiteterna och bäckenorganen.

Detta läkemedel har ett ganska brett användningsområde och kan användas i fall av åderbråck och åtföljande sjukdomar.

Eftersom förberedelsen har tre former av frisättning, kan den appliceras inuti och utanför. Detta skiljer sig fördelaktigt från många liknande medel.

Sammansättning och form av frisättning

Utfärdad som Asklezan gel, grädde, kapslar och tabletter. Tabletter av 500 mg, där 20 mg aktiv substans hassel och extrakt av jordärtskocka.

  • 0, 15 mg hassel;
  • 0,05 C-vitamin;
  • 0,03 rutin;
  • 0,25 av dihydroquercetin.

Gelén innehåller:

  • extrakt av arnica, kastanj
  • laurel, calendula;
  • vitamin R., D-panthenol;
  • oljor: cypress, enbär, tea tree.
  • kastanj, arnica, druvblad;
  • bark av tall, fucus, nål;
  • vitaminer P, E, olivolja.

Den enda skillnaden mellan kräm och gel i tillverkningen. Cremen är gjord med olja, gel på vatten. Gelén är bekvämare för dem som använder den under dagen, vilket gör att produkten snabbt kan absorberas i hudytan.

Farmakologisk aktivitet

Farmsvoystva betyder på grund av dess huvudkomponenter, som är: ett extrakt av hasselnöt (hasselnöt), vitamin C, digyrocercitin, rutin. Dessutom innefattar gelén dessutom:

  • bivax och olivolja;
  • extrakt av arnica och cowberry blad;
  • extrakt av kastanj och Sophora japanska;
  • extrakt av leech saliv, paraffin, diosmin och mycket mer.

Vad ger dessa komponenter:

  1. C-vitamin bidrar till att förbättra kärlens elasticitet och kvalitet, dessutom är det en antioxidant som möjliggör avlägsnande av nedbrytningsprodukter.
  2. Ruthin hjälper till att öka tätheten i kärlväggen, tar bort groddar från hudytan, förbättrar blodflödet och bidrar till att normalisera viskositeten.
  3. Extrakt av hassel används i åderbråck, det verkar på lymfflödet, accelererar blodflödet. Det används för svullnad och smärta i benen.
  4. Extrakt av leech minskar risken för blodproppar, hjälper till att lösa den redan bildade.
  5. Extrakt av arnica, sophora, lingonberry och hästkastanj bidra till att förbättra tonens kärl, lindra inflammation, svullnad, smärta på venerna och ha en antimikrobiell effekt. Unika komponenter hanterar alla fartygsproblemen, och nästan alla är av naturligt ursprung.

Användningsområde

Indikationer för användning:

Läkemedlet Asklezan förbättrar mikrocirkulationen, blodflödet, ökar tonerna i kärlen, kämpar med smärta, svullnad och trötthet i benen, hjälper till att läka trofasår. Dessutom reducerar det bildandet av noder i venerna, tar bort vaskulära lesioner, förbättrar hudförhållandena.

Valet av läkemedlets form rekommenderas av läkaren och beror på sjukdomens svårighetsgrad. Detta verktyg kan kombineras med andra droger, men avtalet bör göras av en specialist.

Tabletter Akslezan kan användas av rökare, personer med övervikt och ledande stillesittande livsstil, med åderföreningarnas ärftliga karaktär som förebyggande åtgärd av venös sjukdom.

Kontraindikationer att använda

Tabletter och kapslar är kontraindicerade:

  • barn under 12 år
  • gravid och lakterande
  • med individuell intolerans.

Gel och grädde är kontraindicerade vid allergier.

Doseringar och administrationsschema

Instruktionen för Asklezan-verktyget anger sådana doser av läkemedlet:

  1. vid åderbråck kapslar och tabletter rekommenderas att ta 1 bit 3 gånger om dagen under måltiden. Tabletterna kan slipas för enkelhets skull. Gel och Cream Asklezan appliceras på problemområdet upp till 3 gånger om dagen med lätta gnidningsrörelser.
  2. Barn över 14 år 1 kapsel per dag under måltiden. Behandlingsförloppet är inte mindre än 20 dagar. Efter 10 dagar kan du upprepa.
  3. vid operativ ingripande Läkemedlet är ordinerat 2 veckor före operation och 2 veckor efter.
  4. vid hemorrojder tabletter eller kapslar ordineras för 2 stycken upp till 3 gånger om dagen i minst 2 veckor
  5. vid inledande stadium av venös sjukdom Läkaren föreskriver medel för en kurs på 2 till 4 veckor.
  6. vid lanserade och komplicerade former bör fortsätta behandlingen till en månad. Repeterande behandling rekommenderas minst 2 gånger om året.

Särskilda instruktioner

Fall av överdosering har inte avslöjats. Allergi mot läkemedlets komponenter är möjlig.

Under graviditet och amning är det inte tillåtet att ta tabletter och kapslar. Detta läkemedel ska inte tas till barn under 12 år. Med alkohol är det inte rekommenderat att ta mediciner.

Om det finns ett brott mot levern och njureffekterna efter att läkemedlet identifierats, identifieras inte.

Ett ord till experter och patienter

Recensioner av läkare och patienter som tar Asklezan.

När vi förbereder oss för operationen tilldelar vi ofta Asclezan. Utmärkt stärker kärlväggen, lindrar inflammation och svullnad. Patienten genomgår en rehabiliteringskurs snabbare.

Det är bättre att kombinera mottagningen av kapslar och gel. Jag brukar ofta använda fotgelé, för jag blir trött på jobbet hela tiden. Effekten är anmärkningsvärd, tyngdkraften som det inte har hänt.

Anna, kirurg

Har skrivit Asclezan gel, jag gillar det. Jag smörjer den andra veckan, kärlsyndrom har försvunnit, asterisker och mindre svullna ben. Jag rekommenderar.

Olga, läraren

Jag var ordinerad i leeches, men de hjälpte inte, och det är obehagligt. Asklezan hjälpte mer, jag använder medel för en månad. Jag gör övningar för att förbättra tonerna i kärlen, höja mina ben i en liggande position och cykla.

Irina, forumchanka

Efter skada sväller benen. Jag smälter på gel Asklezan. Avlägsnar omedelbart svullnad och smärta. Ibland kombinerar jag med andra piller på råd av en läkare.

Sasha

Jag tog kapslar med hemorrojder, en utsetts läkare. Jag hjälpte mig omedelbart. Bekantskapet har druckit i några år, han tar bort blödning.

Lena

Tidigare tog jag en hästgel, men han hjälpte mig inte riktigt. Har köpt Asklezan - resultatet är mycket bättre. Ödem och tyngd, kläm i benen försvunnit omedelbart. Antistaks för problem med varicose hjälper bättre, men priset är av skalan, så du kan använda Asclezan och gelkapslar som profylax. Sammansättningen är nästan densamma, och priset är mycket lägre.

Irina, 37

Medlet anses vara en venoton, så det kan ersätta dyra analoga, såsom venozol och troxevasin. Särskilt användbart i detta avseende är gelén som innehåller extrakten av druvorna.

När läkemedlet används, försvinner vikten i benen, försvinnandet försvinner och venerna blir mindre uttalade. Asklezan gel ger en kylningseffekt, vilket är särskilt användbart under den heta säsongen.

Tabletter agerar på en kumulativ princip, så ta dem hela tiden för att känna några förändringar.

Inköp och lagring av läkemedlet

Priset för Asklezans medel beror på frisättningsform:

  • kräm ca 110 rubel för 75 ml;
  • gel - ca 160 rubel för 75 ml;
  • tabletter 500 mg - i genomsnitt 150 rubel;
  • kapslar 0,3 aktiv beståndsdel № 36 stycken -170 rubel.

Hållbarhet 2 år. Förvara på ett mörkt ställe vid en temperatur av 5 till 25 grader. Biologiskt aktiv tillskott, over-the-counter

Analoger av rysk produktion

Det finns inga analoger av agenten, men det finns liknande droger som har flera av de komponenter som utgör Asklezan.

I alla fall, när man väljer en analog, istället för den föreskrivna åtgärden, är det bättre att rådgöra med en läkare.

Den som gillar att ta och använda naturläkemedel kommer att vara nöjd med det biologiskt aktiva tillsatsen, eftersom det kan tas under lång tid och användas även för ungdomar.

Artiklar Om Varicer